Gemeentelijke voorzieningen

De Rijksoverheid stimuleert Nederland om minder gas te gebruiken en meer duurzame warmte. Dit bespaart energie en dringt de CO2-uitstoot terug. Vele gemeentes in Nederland zien de noodzaak hiervan in en Solarfocus heeft al diverse gemeentelijke biomassa installaties door heel Nederland staan. Deze betrouwbare vorm van energievoorziening verwarmd o.a zwembaden, sporthallen, dorpshuizen en gemeentehuizen. Solarfocus heeft diverse pellet-/houtketels van verschillende vermogens in haar assortiment. Ze hebben een doordacht design waardoor optimaal comfort gegarandeerd is. De lange levensduur, de uitstekende verbranding en de hoge efficiëntie van de pelletketels maken het tot een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Ook voor zonnecollectoren en warmtepompen kunt u bij ons terecht. Voor bijna iedere situatie is er wel een gepaste oplossing. Voor meer informatie, advies of een vrijblijvend gesprek kunt u een afspraak maken met één van onze technische experts. Dit kan op locatie of bij het Solarfocus innovatiecentrum in Heerde. Zij hebben al veel ervaring in het aanbieden en installeren van de juiste Solarfocus installatie voor uw specifieke situatie.

Sportverenigingen

Steeds meer sportverenigingen zien het nut van energiebesparing en een duurzame toekomst in. Hele sportcomplexen kunnen vaak prima worden verwarmd door een biomassa installatie. Ook dit heeft Solarfocus al een vele malen gerealiseerd en behoort tot onze succesverhalen. Voor bijna iedere situatie is er wel een gepaste oplossing. De besparing en subsidies zijn zeer aantrekkelijk. Voor meer informatie, advies of een vrijblijvend gesprek kunt u een afspraak maken met één van onze technische experts. Dit kan op locatie of bij het Solarfocus innovatiecentrum in Heerde. Zij hebben al veel ervaring in het aanbieden en installeren van de juiste Solarfocus installatie voor uw specifieke situatie.

Vrijstaande woningen

Het aanschaffen van een biomassaketel van Solarfocus brengt u vele voordelen. U draagt bij aan een gasloze toekomst, vermindert de CO2 uitstoot en u zal fors gaan besparen op de energiekosten op termijn omdat stoken op hout heel schoon en zuinig is. Een biomassaketel brandt op houtpellets, houtsnippers of stukhout. De ketel zorgt voor uw verwarming en warm water zodat uw oude cv ketel de deur uit kan. Ook behoort een combinatie met zonnecollectoren tot de mogelijkheden. Solarfocus heeft al meerdere installaties bij particuliere woningen staan, welke naar volle tevredenheid functioneren. De besparing en subsidies zijn vaak zeer aantrekkelijk. Voor meer informatie, advies of een vrijblijvend gesprek kunt u een afspraak maken met één van onze technische experts. Dit kan op locatie of bij het Solarfocus innovatiecentrum in Heerde. Zij hebben al veel ervaring in het aanbieden en installeren van de juiste Solarfocus installatie voor uw specifieke situatie.

Woningbouw

Nederland wil in 2050 geen CO2 meer uitstoten. Om dat doel te halen met er veel gebeuren in de bouwwereld. Sinds 1 juli 2018 is de wet VET (Voortgang Energietransitie) aangenomen waarmee gasloos bouwen verplicht is. De overheid geeft als tegemoedkoming flinke subsidies op deze overstap. Solarfocus levert hoogwaardige biomassaketels, zonnecollectoren, -boilers en warmtepompen, die kunnen worden gebruikt voor centrale verwarming en warm water voorziening. Er zijn vele mogelijkheden voor het verwarmen van één enkele nieuwbouwwoning tot een complete nieuwbouwwijk. Voor meer informatie, advies of een vrijblijvend gesprek kunt u een afspraak maken met één van onze technische experts. Dit kan op locatie of bij het Solarfocus innovatiecentrum in Heerde. Zij hebben al veel ervaring in het aanbieden en installeren van de juiste Solarfocus installatie voor uw specifieke situatie.

Winkels en Horeca

Het overstappen naar een biomassa installatie voor winkels en horeca is zeker aantrekkelijk en kan een zeer hoge besparing opleveren. Ook hierin hebben Solarfocus en Biomassatechniek veel ervaring en al diverse projecten gerealiseerd. Voor meer informatie, advies of een vrijblijvend gesprek kunt u een afspraak maken met één van onze technische experts. Dit kan op locatie of bij het Solarfocus innovatiecentrum in Heerde. Zij hebben al veel ervaring in het aanbieden en installeren van de juiste Solarfocus installatie voor uw specifieke situatie.