Over ons

Solarfocus is een Oostenrijks product en heeft al decennia lang ervaring met zonne-installaties, biomassaverwarmingen, energieopslag-, verswatertechniek en warmtepompen. Milieubewust en vooruitstrevende technologie staat bij SOLARFOCUS vooraan bij de ontwikkeling van elk nieuw product. In de vestiging St. Ulrich zijn de afdelingen voor onderzoek, ontwikkeling, productie, kwaliteitsborging en administratie ondergebracht. SOLARFOCUS is werkgever voor mensen die milieu en toepassing van hernieuwbare energie belangrijk vinden.

 

Biomassatechniek is exclusief importeur van Solarfocus in Nederland. Biomassatechniek is specialist in pelletkachels, gecombineerde pellet/houtkachels en biomassaketels. Het innovatieve bedrijf was in 2006 de eerste in Nederland die deze duurzame systemen op de markt bracht en is nog steeds koploper. Particulieren, sportverenigingen, overheidsinstanties, kantoren en productiebedrijven kunnen terugvallen op een nauw sluitende bedrijfsketen. Een keten die zich van fabricage tot dagelijks gebruik onderscheidt door z’n kwaliteit, kennis, meedenkend vermogen, betrouwbaarheid en service. Duurzaamheid in vele opzichten, met Biomassatechniek als centrale spil. Met een biomassa installatie van Solarfocus bent u gegarandeerd van zorgeloze warmte. We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze installaties dat we verder gaan dan de op de markt gangbare standaard garantie van één of twee jaar. Mits op de juiste wijze geïnstalleerd bieden we u een verlengde garantie op de complete installatie tot vijf of tien jaar. Vraag naar de voorwaarden van het juiste onderhoudscontract en de mogelijkheden voor een verlengde garantie op onze hoogwaardige systemen.

Missie / visie

Met een biomassa installatie van Solarfocus bent u gegarandeerd van zorgeloze warmte. We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze installaties dat we verder gaan dan de op de markt gangbare standaard garantie van één of twee jaar. Mits op de juiste wijze geïnstalleerd bieden we u een verlengde garantie op de complete installatie tot vijf of tien jaar. Vraag naar de voorwaarden van het juiste onderhoudscontract en de mogelijkheden voor een verlengde garantie op onze hoogwaardige systemen.

Alles eenvoudig via de app

Nog gebruiksvriendelijker kunt u uw verwarming aansturen via de app mySOLARFOCUS. In combinatie met de weersvoorspellingsfunctie kost het slechts enkele seconden om uw installatie via uw smartphone in te stellen. Ongeacht of u op dat moment op kantoor, op de bank thuis of op vakantie bent. Voor smartphones (Androïd en Apple) met een fraai design voor intuïtieve bediening van de belangrijkste verwarmingsparameters. Mogelijkheid tot visualisatie van de zonne-opbrengst bij een geïnstalleerde warmtemeter en sturing via de ecomanager-touch. De weersvoorspellingsfunctie („weermanfunctie“) is standaard geïntegreerd. Deze topinnovatie betekent voor gebruikers niet alleen extra comfort, maar helpt ook concreet geld te besparen. De sturing haalt de actuele weersvoorspelling van een weerbericht server en bepaalt zo wanneer de installatie moet verwarmen.

App Store Button@2x
Google-Play-Button@2x

My solarfocus app

Zeer eenvoudige bediening en aantrekkelijk design

Instelling van de kamer- en toevoertemperatuur incl. verwarmingstijden

Weergave van de zonne energie opbrengst

Eenvoudige installatie en configuratie

Snelle en wereldwijde toegang tot uw verwarmingsregeling

Eenvoudig toevoegen van andere gebruikers met verschillende rechten