Complete nieuwe installatie

In 2013 is er een begin gemaakt met het verduurzamen van sporthal De Faberhal te Heerde. De nieuwe turnhal is destijds uitgevoerd met 1 Solarfocus Pellettop 49kW. Na jarenlang goede werking is besloten door de Gemeente Heerde dat het overige deel van de sporthal ook verduurzaamd moet worden. In 2018 zijn er 2 ketels van 70 kW bij geplaatst in cascade. Het beheer en controle van de installatie gebeurt op afstand via VNC server. Ook zijn er Solarfocus cpc collectoren geplaatst waardoor het pelletverbruik in de zomer bijna terug gebracht wordt naar nul. Bij De Faberhal is geen gas meer nodig.

Producten die zijn gebruikt


3 x Solarfocus Pellettop 70
8 x Solarfocus CPC (zonne)collector

Door zijn compacte constructie kan de pellettop gemakkelijk in de verwarmingsruimte worden geïntegreerd. Hij neemt niet meer plaats in dan een stookolieketel. Omdat de pellettop stekkerklaar wordt geleverd (gemonteerd, bekabeld, getest en ingesteld) bespaart u bovendien de extra kosten hiervoor.

Pelletkorrels

Palletkorrels

Alles eenvoudig via de app

Intelligente regeling met de MySOLARFOCUS app via uw smartphone of tablet. Deze is eenvoudig op afstand te bedienen en u kunt individuele instellingen maken voor uw verwarmingssysteem.